all3 groen en moestuin specialist Almere

all3 groen en moestuin specialist in Almere, voor moestuin aanleg, moestuin onderhoud, het planten van bomen, planten en struiken, maar ook voor andere groene werkzaamheden bent u bij all3, groen specialist Almere aan het juiste adres. OOK kunt u via de moestuin webshop van all3 veel moestuin artikelen bestellen zoals plantuien, pootaardappels, groenten zaden, fruit zaden, kruiden zaden .

Hallo, mijn naam is Dylano Stroeven, 19 jaar, groen en moestuinspecialist in Almere. Al vanaf kleins af aan heb ik een eigen moestuin, tuin 3, waarbij voor mij de liefde voor werken in tuin en in de buitenlucht is ontstaan. Mijn opgebouwde ervaring met groen en groen beheer heb ik in de moestuin opgedaan, zoals het snoeien van bomen en fruitbomen, aanplanten van fruitbomen, terugsnoeien van grote, hoge takken en struiken. Maar ook het verwijderen van onkruid, schoffelen en grond omspitten om de grond luchtig te maken. Deze groene vaardigheden zijn mij met de paplepel in gegeven door mijn opa, oma en mijn ouders.

all3 is VCA gecertificeerd

Ondanks mijn HAVO/VWO leercapaciteit heb ik uiteindelijk met mijn liefde voor 'het groen' bewust gekozen voor een groene opleiding. Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn groene VMBO GL alsmede in het bezit van mijn VMBO TL profiel economie, landbouw, zorg en welzijn. Ook ben ik in het bezit van mijn diploma Basisveiligheid VCA oftewel Basic Elements of Safety conform Pontifex Certificatie.  


Sinds november 2021 ben ik in het bezit van mijn diploma Basisveiligheid VCA oftewel Basic Elements of Safety conform Pontifex Certificatie. Geldig tot november 2031 en via het Centraal Diploma Register VCA te raadplegen.all3 is een familiebedrijf. Mijn moeder, NIMA marketing eCover van het #boekSchoolveteraan. #Schoolveteraan wordt uitgegeven via Communicatie-expert. Auteur Diana Stroeven.n communicatie specialist, is tevens business partner bij all3.

Voor ik met all3 startte heb ik jarenlang als ziek kind een jarenlange Survival met niet Passend Onderwijs overleefd. Het 240 pagina's tellende boek met mijn waargebeurde schoolverhaal kunt u lezen in - het boek Schoolveteraan . Het boek is exclusief in de all3 webshop te bestellen.


Tuinman of tuin hulp

Heeft u zware werkzaamheden in de tuin of moestuin zoals spitten, frezen, grond toevoegen, tegels verwijderen en/of verhuizen naar een andere plek in uw tuin, tuinrenovatie of het verwijderen van bladafval dan helpt groen en moestuin specialist all3 graag. Denk ook aan aanplanten van struiken en gewassen, snoeien, onderhouden of verwijderen van bomen, planten en struiken. Daarnaast is de algehele uitstraling van uw tuin, moestuin, bedrijf of woning bij all3 in vertrouwde en groene handen.


Tuinonderhoud projectprijzen

Heeft u als opdrachtgever een grote tuinklus ? Langdurige groene onderhoudswerkzaamheden of is er sprake van structurele tuinwerkzaamheden ? Vraag dan een projectprijs aan. Bijzonder geschikt voor Vve's, bedrijventerreinen die onkruid verwijdert willen hebben voor hun uitstraling of daar waar extra handen nodig zijn voor aangenomen tuinklussen door hoveniers. all3 is dus ook projectmatig inzetbaar.


Groenbeheer tarieven

all3 hanteert minimaal € 55,00 (ex. btw, per dag) aan voorrijkosten (reiskosten en deels reistijd afhankelijk van reisafstand).

Daarnaast hanteert all3 een uurtarief voor bedrijven vanaf € 35,00 (ex. btw) e.e.a. afhankelijk van type opdracht zoals fysieke risico's, benodigde equipment of hulpmiddelen.

Uitgangspunt bij groen beheer is jaarrond de werkzaamheden verzorgen. Maar ook voor vastgoed projecten is all3 flexibel in te huren.


Moestuin aanleg en tuin onderhoud

Het onderhouden van bomen en struiken in tuin of moestuin, de oogst of de vruchten pluk en zomer of winterklaar maken van de moestuin of tuin.


Moestuin webshop

all3 heeft een moestuin webshop. Hier vindt u het populairste assortiment aan artikelen voor de eigen moestuin.


Accu tuingereedschap

all3 verkoopt en werkt zelf met accu tuingereedschap zoals Henx accu tuingereedschap.