Over all3, generaties passie voor
groen beheer en groen onderhoud

Het verhaal van all3 Almere


Hallo. Ik mijn naam is Dylano. Vanaf kleins af aan - 2 jaar jong - heb ik een eigen moestuin, tuin 3. Hier is mijn passie en ervaring voor moestuin aanleg en groen onderhoud ontstaan. 

Mijn opa en oma helpen met groente, fruit en aardappelen kweken. Al op jonge leeftijd bomen- en fruitbomen, snoeien of aanplanten, onkruid verwijderen, schoffelen, grond luchtig houden en omspitten. Vaardigheden waarin mijn ouders mij stimuleerden met respect voor natuur. Bloemen en planten dragen bij aan levensvreugde. De meeste mensen genieten van een groen, hun tuin en de natuur. Het geeft mij voldoening mensen bij dat stukje geluksgevoel te helpen.

Groen tuin onderhoud vind ik bijdragen aan de professionele uitstraling van een bedrijf. Veel bedrijven vinden dat ook en kiezen voor een groene uitstraling als bedrijfsstrategie. Met veel genoegen verzorg voor hen hun bedrijventerrein of zakelijke vastgoed.  

all3 en ontstaan van het groen familiebedrijf ?

Ik ben all3 gestart, na jarenlang strijd om wél (Passend) Onderwijs te genieten. Mijn waargebeurde verhaal over uitsluiting van het Onderwijssysteem en onze gezinsstrijd hebben wij vastgelegd in het boek: Schoolveteraan.  

all3 verzorgt groen beheer en tuin onderhoud voor VVe's , vastgoed beheerders en bedrijven.

all3 is VCA gecertificeerd

HAVO/VWO leercapaciteit hebben en toch met passie kiezen voor groen.  Ziek worden en dankzij wilskracht royaal slagen voor mijn groen opleiding met profiel economie, landbouw, zorg en welzijn. In kader van veilig werken heb ik separaat mijn diploma Basisveiligheid VCA oftewel Basic Elements of Safety conform Pontifex Certificatie behaald.

Groen beheer project tarieven

Groen- en tuin beheer door all3

all3 bedient diverse Vve's bij het groen tuin onderhoud om woongenot te versterken. En ook vertrouwen diverse  bedrijventerreinen het onkruidvrij houden aan all3 toe voor een verzorgde uitstraling van hun bedrijf of voor zakelijk vastgoed verhuur. Van jaarron tot projectmatig, all3 helpt graag ! 

Richtlijnen groen beheer en tuin onderhoud tarieven

all3 hanteert afhankelijk van type opdracht een uurtarief vanaf € 45 (ex. btw) . Dit is mede afhankelijk van het fysieke risico, benodigde apparatuur of tuinhulpmiddelen. all3 berekent voorrijkosten als bijdrage van vervoer- en(reis)arbeids uren. Minimum € 57,50 per dag (ex. btw). Projectprijzen voor structureel groen onderhoud of een m2 prijs is in goed overleg mogelijk.