Over all3, generaties passie voor groen beheer en onderhoud

Het verhaal van all3 Almere


Hallo. Ik mijn naam is Dylano. Vanaf kleins af aan - 2 jaar jong - heb ik een eigen moestuin, tuin 3. Hier is mijn passie en ervaring voor moestuin aanleg en groen onderhoud ontstaan. 

Mijn opa en oma helpen met groente, fruit en aardappelen kweken. Al op jonge leeftijd bomen- en fruitbomen, snoeien of aanplanten, onkruid verwijderen, schoffelen, grond luchtig houden en omspitten. Vaardigheden waarin mijn ouders mij stimuleerden en mij ook hebben bijgebracht. Bloemen en planten dragen bij aan levensvreugde. De meeste mensen genieten van een groen, hun tuin en de natuur.   Het geeft mij voldoening mensen bij dat stukje geluksgevoel te helpen.

Groen onderhoud vind ik bijdragen aan de professionele uitstraling van een bedrijf, ik verzorg dan ook met plezier bedrijventerreinen en bedrijfspanden. 

all3 en ontstaan van het groen familiebedrijf

Ik ben all3 gestart, na jarenlang te hebben gestreden voor mijn recht op (Passend) Onderwijs. Dit omdat ik wegens ziekte werd uitgesloten door het Nederlandse onderwijssysteem. Mijn waargebeurde schoolverhaal is door mijn moeder vastgelegd in een 240 pagina's tellend boek met de titel : Schoolveteraan Het Nederlandstalige boek is in de all3 webshop te bestellen en nu ook als E-book te koop bij o.a. all3 3, Bruna , Readshop, Boek bestellen of via Google Books. Het boek verschijnt als Ebook in 2024 ook in een Engelstalige versie. Wilt u een gesigneerd fysiek exemplaar ? Dat kan, plaats dit in de opmerkingen bij uw bestelling.
Ook als u via bol.com bestelt. 

all3 is VCA gecertificeerd

Ondanks mijn HAVO/VWO leercapaciteit heb ik met passie gekozen: groen. Ik ben dankzij mijn wilskracht royaal geslaagd voor mijn groene opleiding gemengde leerweg en bezit ook de technische leerweg met profiel economie, landbouw, zorg en welzijn. In kader van veilig werken heb ik separaat mijn diploma Basisveiligheid VCA oftewel Basic Elements of Safety conform Pontifex Certificatie behaald.

Groen beheer projectprijzen en tarieven

Structureel groen- en tuin onderhoud door all3

Vve's maken voor hun woongenot gebruik van groen onderhoud door all3. Daarnaast verzorgt all3 op diverse bedrijventerreinen grove onkruid verwijdering, voor een verzorgde uitstraling van hun bedrijfspanden en t.b.v. zakelijk vastgoed verhuur. 

all3 is tevens projectmatig inzetbaar voor hoveniers bij aangenomen werk zoals de publieke ruimte. 

Groen beheer en tuin onderhoud tarieven

all3 hanteert afhankelijk van type opdracht zoals fysieke risico's, benodigde equipment of hulpmiddelen een uurtarief vanaf € 36,75 (ex. btw) of een prijs per m2 bij grote vergunde opdrachten. all3 berekent minimaal € 57,50 per dag (ex. btw) aan voorrijkosten door als bijdrage in vervoer,- en arbeidsuren. De voorrijkosten zijn mede afhankelijk van de reisafstand naar de gewenste locatie.

Uitgangspunt bij groen beheer is jaarrond groen tuinonderhoud verzorgen. Bij projectmatige vastgoed tarieven o.b.v. welke wensen er zijn,  of wat er nodig is. Investeringsbudget voor eenmalig groen onderhoud in goed overleg.