Over all3 groenspecialist Almere, de groen en moestuin specialist van Almere. Voor onderhoud van moestuin of moestuin aanleg bent u bij all3 aan het juiste adres.


Over all3, moestuin en groen specialist Almere
all3 groen en moestuin specialist in Almere, voor moestuin aanleg, moestuin onderhoud, het planten van bomen, planten en struiken, maar ook voor andere groene werkzaamheden bent u bij all3, groen specialist Almere aan het juiste adres.

Hallo, mijn naam is Dylano Stroeven, 17 jaar, en zelfstandig groen en moestuinspecialist in Almere. Al vanaf kleins af aan heb ik een eigen moestuin, tuin 3, waarbij voor mij de liefde voor werken in tuin en in de buitenlucht is ontstaan. Inmiddels heb ik met de moestuin al veel ervaring opgedaan zoals het snoeien van bomen, omhakken van bomen, terugsnoeien van grote, hoge takken en struiken. Deze vaardigheden zijn mij met de paplepel in gegeven door mijn opa en oma en natuurlijk mijn ouders.

Contact met all3 groen specialist Almere

Ondersteuning bij aanleg van moestuin, bomen, planten en struiken - all3 groenspecialist Almere regelt voor u !

Het onderhouden van struiken in de moestuin, de oogst of de vrachten pluk en winterklaar maken behoort tot mijn groene kennis en moestuin ervaring. Als het dus om een moestuin aanleggen of onderhouden bent u hiervoor bij all3, groen specialist in Almere aan het juiste adres.

Maar natuurlijk ook het zelf planten, zaaien en/of oogsten van aardappelen ( let nauwkeurig vanwege de landelijke richtlijnen voor de aardappelziekte), doperwten, tuinbonen, uien, sjalotten, prei, en knoflook en nog veel meer groenten hebben mij veel geleerd over de natuurlijke tuin en het verbouwen van eten. Mijn eigen boeren in het klein.


Inhuur van extra handen in de tuin, voor aanleg van moestuin of andere groene werkzaamheden, all3 groenspecialist Almere

Ook zelf planten van bomen zoals de Reine Claude en andere pruimenbomen, Japanse bes, appelboom, kers en nog meer fruitbomen heb ik al jarenlang ervaring opgebouwd. Daarom: all3 groen specialist Almere. En natuurlijk het spitten van de grond en het frezen van de grond ( kleinere oppervlakken/ moestuin bedden) mag ik ondanks mijn jonge leeftijd al tot mijn uitgebreide groene ervaring rekenen.

U kunt mij reeds groenklussen laten verzorgen zoals het aanplanten van struiken en gewassen, snoeien, onderhouden of verwijderen van bomen, planten en struiken. Het netjes maken van uw tuin zoals hoge drukreinigen van bestrating, onkruid weghalen, leeghalen van uw tuin voor aanvang tuinrenovatie of verbetering, bladeren opvegen en algehele uitstraling van uw tuin verbeteren zijn taken die bij mij in vertrouwde en groene handen zijn. U kunt mij al inhuren voor een uurtarief vanaf € 16,00 per uur (minimum ZZP tarief richtlijn Ministerie EZ, ex. BTW) of een projectprijs opvragen via de contactpagina