Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt groen en moestuin specialist Almere vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. all3 is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur uw e-mail naar all3 voor groen onderhoud van tuin en moestuin, voor het aanleggen en/of onderhouden van uw moestuin. Als u een e-mail stuurt aan all3 geef dan even uw naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, uw budget door. Hartelijk bedankt voor uw interesse in de moestuin aanleg en moestuin onderhoud dienstverlening van all3 Almere. all3 verheugt zich op uw e-mail.


Wil je telefonisch contact met groen en moestuin specialist all3 in Almere ? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je over je vraag voor groen onderhoud en groene tuinklussen. Je kunt ook e-mailen ( zie mailadres links bovenaan op de pagina) of via het contactformulier contact opnemen. Ik hoor graag van u. Hartelijke groet, all3 groen en moestuin specialist Almere.


all3 groen en moestuin specalist is een nieuwe speler op de Almeerse markt. all3 verzorgt o.a. het aanplanten en snoeien van fruitbomen, struiken, bloemen en planten. Ook voor business-to-business project support voor groen onderhoud en de Floriade. Ook voor moestuin aanleg bij nieuwbouw woningen en woningeprojecten, tuincomplexen en VVE's.

Groen tuin onderhoud en B2B project support Almere

Heeft u pas onze flyer door de brievenbus ontvangen en wilt u weten welke groene tuinklussen all3 voor u kan verzorgen ?


Groene tuin en onderhoudklussen voor bestaande tuinen en moestuinen

Verwijderen van (kleine) bomen, planten, fruitbomen, struiken in uw tuin

Leeghalen van uw tuin en uw tuinspullen bijv. vooraf aan een tuinrenovatie of tuinverbetering

Het snoeien van bomen en struiken en verwijderen van de takken
Aanplanten van bomen, planten, bloemen en struiken

Handmatig spitten van de tuin of moestuin
Frezen van de tuin

Aanwezige tuintegels reinigen met een hoge drukreinger, verwijderen of verplaatsen ( geen bestrating)

Onkruid verwijderen en/of netjes maken van eerste indruk van uw tuin bijvoorbeeld bij verkoop woning
Bladeren aan harken in uw tuin en opruimen (bladkorf, eigen biobak), zodat uw tuin er weer netjes bij ligt

Tuin schoonmaak

Ook voor de levering van elektrisch accu gereedschap, zade of, tuinaccessoires. Zie ook de moestuin webshop.

Heeft u de flyer van groen en moestuin specialist Almere ontvangen? Hieronder treft u een toelichting op onze groen en moestuin werkzaamheden.

Groen onderhoud en tuinklussen voor nieuwe tuinen en moestuinen

Frezen van nieuwbouw tuinen

Aanplanten van groen voor de oplevering van woningen, nieuwbouwprojecten en deze voorzien van een moestuin of voedselbos
Aanplanten van bomen, planten, bloemen en struiken

Moestuin aanleg


Ook is het mogelijk afspraken te maken over terugkerende werkzaamheden.

all3 hanteert een starttarief binnen Almere vanaf € 50,= excl. BTW. Afhankelijk van de tuinwerkzaamheden is het starttarief wel of niet toereikend voor de gevraagde werkzaamheden, denk daarbij aan bijvoorbeeld zwarte van de gevraagde tuinklussen zoals aarde scheppen, tegels verplaatsen, inhuur van apparatuur, huur van een vuil of groen stortbak, transportkosten t.b.v. leveringen voor aanplanten van bomen, planten, bloemen en struiken e.d. U ontvangt vooraf een tarief opmaat afgestemd op uw wensen.

Heeft u een erg grote tuin of groot project zoals ondersteuning aanplanten voedselbos, Floriade project of bouwproject ?
Vraag dan een speciale projectprijs via de contactpagina.

Staat uw tuinklus er niet bij, mail ons dan even voor overleg (mailadres links bovenaan de pagina)of wij u hierbij dan toch niet kunnen helpen of kunnen door verwijzen naar een samenwerkende partner van all3.