Boek bestel- en verkooppunt

Boek Schoolveteraan | Survival van niet Passend Onderwijs

Boek Schoolveteraan | Survival van niet Passend Onderwijs

all3 is online verkooppunt van het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs. Het boek Schoolveteraan, gaat over mijn waargebeurde schoolverhaal over Passend Onderwijs telt 240 pagina's.

Door het boek bij all3 te bestellen, bestelt u het boek dus rechtstreeks bij de hoofdpersoon uit het boek Schoolveteraan.

Boek kost € 29,74 inclusief verzenden binnen Nederland. Op het boek is de Nederlandse vaste boekenprijs van toepassing.

ISBN NUMMER 9789083154701
BOEK SCHOOLVETERAAN BESTELLEN

Bestellingen verzenden buiten Nederland is ook mogelijk. Zo zijn de bijkomende verzendkosten voor onze ABC en BES eilanden slechts € 19,75. Verzenden naar België + € 4,25.

Boek Schoolveteraan, het boek over niet Passend Onderwijs, visie op onderwijs en communicatie

Schoolveteraan is mijn schoolverhaal over mijn jarenlange Survival in het Onderwijs, gemixt met visie over mindset, positiviteit, kiezen voor wel win-win en communicatie.

Hieronder het opiniestuk van de auteur van het boek Schoolveteraan in het Onderwijsblad van januari 2023 van de Algemene Onderwijsbond, AOb.


Wat kan het onderwijs zelf leren over de gevolgen van keuzes die zij maken voor het kind, met onrecht tot gevolg voor kinderen en hun ouders? Wilt u meer achtergrond informatie zoals het hwaarom et boek Schoolveteraan, de auteur of de uitgever ?


Bezoek dan de website van Schoolveteraan

Website van de uitgever van Schoolveteraan.

all3  >Over all3