Boek Schoolveteraan | Survival van niet Passend Onderwijs | De realiteit

Boek bestel- en verkooppunt all3 of via bol.com
Boek Schoolveteraan nu ook als E-Book te bestellen !

Boekomslag boek Schoolveteraan all3 Realiteit Passend Onderwijs

Mijn waargebeurde onderwijs verhaal het onderwijs boek Schoolveteraan | EBook

Schoolveteraan is mijn persoonlijke waargebeurde onderwijsverhaal en aanleiding mijn bedrijf all3 te starten. Meer over all3.

Het boek is geschreven door mijn moeder - NIMA marketing- en communicatiespecialist - die de onkunde met Passend Onderwijs in de onderwijsketen heeft vastgelegd in dit boek. Het boek geeft inzichten in impact van onderwijs onkunde op gezinnen, onderwijs mindset en staat vol positiviteit en communicatie voorbeelden voor wel win-win voor mensen. Meer over haar als auteur.

In het Onderwijsblad ( jan. 2023) van de Algemene Onderwijsbond - AOb-  is haar opiniestuk over de inhoud van Schoolveteraan gepubliceerd.

Het fysieke boek is te bestellen bij bol.com of rechtstreeks bij all3 voor € 29,74 inclusief verzenden (binnen Nederland ). Bestel het boek.

Boek bestellingen buiten Nederland versturen is ook mogelijk. Bijv. ABC en BES eilanden +€ 19,75. Dichterbij bij huis,  België +€ 4,25.  

Schoolveteraan is nu ook verkrijgbaar als E-Book (Epub bestand) voor E-readers. E_book kost € 14,99.  Bestel hier het E-book van Schoolveteraan De Engelse E-book versie wordt eind 2023 verwacht.

Schoolveteraan heeft ook een eigen website.
De uitgever van het boek is Communicatie-expert.

Boek Schoolveteraan | Nu bestelbaar via BOL.com

all3 verkoop- en distributie boek Schoolveteraan en E-book

Het boek Schoolveteraan ook via BOL.com te bestellen

ISBN NUMMER 9789083154701